Świętojańska gęś z kapustą i kluskami, przygotowana od podstaw przez Adventure Menu w Podkrkonoší.
Dzieci są przebiegłe i nie zadowalają się byle czym.
Dzieci uwielbiają makaron.
Aby zaspokoić apetyt dzieci na tę nordycką przysmak, nie muszą już wyruszać w nieznane.
Każdy kowboj musi pokochać to danie!
Jeśli to Państwa nie rozgrzeje, to już nic nie pomoże.
Magiczne źródło energii – szpinak, chili i orzechy włoskie.
Nie ma nic lepszego niż porządne śniadanie!
Ryż Arborio gotowany w bulionie warzywnym ze świeżym szparagami i brokułami, podlany białym winem.
Tradycyjna indyjska specjalność przyrządzona według oryginalnej receptury z wykorzystaniem lokalnych przypraw.
Kawałki mięsa z udźca indyka pieczone są na parze wraz z plasterkami cebuli.
Prawdziwy smak Włoch w Państwa plecaku.
Nie oczekuj starannie ułożonych plasterków warzyw, jak to potrafił myszoskoczek w filmie.
Klasyka wśród wszystkich czeskich klasyków.
Jedno z Państwa ulubionych dań ostatnich 9 lat, tym razem w ultralekkiej wersji.
Jedno z Państwa ulubionych dań ostatnich 9 lat, tym razem w ultralekkiej wersji.
Jedno z Państwa ulubionych dań ostatnich 9 lat, tym razem w ultralekkiej wersji.
Wędzone mięso z soczewicą to tradycyjne i popularne danie nie tylko w Czechach.
Nowa pozycja w menu Adventure Menu przeznaczona specjalnie dla wegan!
Różnorodna mieszanka smaków, gdy macie ochotę na coś małego do przegryzienia.
To stek, czy nie stek?
Pieczone skrzydełka z kurczaka w torebce?!
Wszyscy je znamy, większość z nas je je, ale mało kto wie, jak powinno smakować.