Gęś świętomarcińska z kapustą i knedlikami, przygotowana od podstaw w Adventure Menu w regionie karkonoskim.
Dzieci to łakomczuchy i nie zadowolą się byle czym, ale gdy powąchają ten klasyk od naszych babć, wszyscy mali poszukiwacze przygód poczują prawdziwą ucztę, w której oprócz delikatnego kurczaka w kremowym sosie paprykowym czeka na nich cała menażeria
Dzieci uwielbiają makaron, ale proszę dodać do niego ser, a zaczną skakać z radości jak wiewiórki.
Nie muszą Państwo wyjeżdżać do niebiesko-żółtej dziczy, aby spróbować tego nordyckiego przysmaku, za którym dzieci dosłownie szaleją.
Teksańska klasyka w najbardziej szczerym wydaniu, bez substytutów, bez ryżu, tylko 100% Chilli con Carne z grubo mielonej wołowiny i dużej czerwonej fasoli w gęstym sosie z domowego bulionu wołowego.
Magiczne źródło energii - szpinak, chili i orzechy włoskie.
Nie ma to jak porządne śniadanie!
Ryż Arborio gotowany w bulionie warzywnym ze świeżymi szparagami i brokułami, popijany białym winem.
Proszę nie oczekiwać starannie ułożonych plasterków warzyw, jak u myszy w filmie.
Kawałki mięsa z udźca indyka gotowane są na parze razem z pokrojoną w plasterki cebulą.
Pikantna, gęsta indyjska zupa z soczewicy z imbirem, chili i kolendrą to idealne źródło energii na zimowe wyprawy w góry.
Klasyk wszystkich czeskich klasyków.
Jedno z Państwa ulubionych dań ostatnich 9 lat, tylko tym razem w ultralekkiej formie.
Jedno z Państwa ulubionych dań ostatnich 9 lat, tylko tym razem w ultralekkiej formie.
Jedno z Państwa ulubionych dań ostatnich 9 lat, tylko tym razem w ultralekkiej formie.
Wędzone mięso z soczewicą jest tradycyjnym i popularnym daniem nie tylko w Czechach.
Nowy przysmak z Adventure Menu został zaprojektowany specjalnie dla wegan!
Aby ułatwić Państwu jedzenie z torebki, stek jest pokrojony w kostkę.
Pieczone skrzydełka z kurczaka w torebce?
Wszyscy je znamy, większość z nas je je, ale niewielu wie, jak powinno smakować.
Wszyscy go znamy, większość z nas go je, ale niewielu wie, jak powinien smakować.
Wszyscy je znamy, większość z nas je je, ale niewielu wie, jak powinno smakować.
Wszyscy je znamy, większość z nas je je, ale niewielu wie, jak powinno smakować.
Wegańskie danie z quinoa - zbożem z Ameryki Południowej, ciecierzycą, przyprawami garam masala, słodkimi ziemniakami, brązowym cukrem, solą himalajską i oliwą z oliwek.