Zapasowa wykałaczka do noży Victorinox o długości 91 mm i 111 mm.
Zapasowe ostrzałka do noży Victorinox o długości 91 mm i 111 mm.
Zapasowa wykałaczka do noży Victorinox o długości 91 mm i 111 mm.
Zapasowa wykałaczka do noży Victorinox o długości 91 mm i 111 mm.
Zapasowa wykałaczka do noży Victorinox o długości 58 mm.
Zapasowa wykałaczka do noży Victorinox o długości 58 mm.
Zapasowa wykałaczka do noży Victorinox o długości 58 mm.
Zapasowa wykałaska do noży Victorinox o długości 58 mm.
Zapasowy krzesiwo do noża Venture Pro
Kolekcja Venture obejmuje noże o profesjonalnej konstrukcji przeznaczone do bushcraftu i outdooru, które są wyraźną odpowiedzią na obecny trend wypraw w dziką przyrodę.
Kolekcja Venture to profesjonalne noże do bushcraftu i outdooru, które są odpowiedzią na obecny trend wypraw w dziką przyrodę.
Kolekcja Venture to profesjonalne noże do bushcraftu i outdooru, które są odpowiedzią na obecny trend wypraw w dziką przyrodę.
Kolekcja Venture to profesjonalne noże do bushcraftu i outdooru, które są odpowiedzią na obecny trend wypraw w dziką przyrodę.
Scyzoryk z nożyczkami o długości 91 mm, odpowiedni do turystyki i podróży.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Wysokiej jakości nóż z kolekcji Evoke, będącej kontynuacją serii noży Hunter PRO.
Noże kuchenne z krótszym ostrzem, doskonale nadają się do czynności wymagających precyzji, np. podczas obróbki owoców, warzyw itp.
Noże kuchenne z krótszym ostrzem, doskonale nadają się do czynności wymagających precyzji, np. podczas obróbki owoców, warzyw itp.